Met ingang van 7 februari a.s. kan Kühne uit voorraad het complete remblokkenassortiment leveren aan de Nederlandse grossiers in automaterialen.

Tot op heden was Kühne distributeur voor Valeo en SWF ruitenwissers, Valeo startmotoren en dynamo’s en Valeo raammechanismen. Nu wordt hier voor Nederland ook het assortiment Valeo remblokken aan toegevoegd. Het zou 97 procent van het Nederlandse wagenpark dekken. Daarnaast streeft Valeo ernaar om de remdelen voor nieuwe toepassingen zo snel mogelijk na de introductie beschikbaar te maken. De remblokkenlijn van Valeo is opgenomen in Kühne’s on-line catalogus, Daarnaast is de onlangs compleet vernieuwde Valeo remblokkencatalogus bij Kühne verkrijgbaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding