Het echtpaar Mastwijk werkt in Boxmeer en Venray onder de naam ‘Automaterialen De Elzen’. Rob Mastwijk: "Brezan heeft bewezen dat het toegevoegde waarde levert op het gebied van automatisering, logistiek (drie maal daags levering), een zeer uitgebreid assortiment, een aantrekkelijk pakket diensten voor onze klanten en – misschien wel het belangrijkste – exclusiviteit van het door ons bewerkte gebied. Zeker in de stabiele markt is het belangrijk te knokken voor de loyaliteit van de klant. De schaalvoordelen van Brezan, vertaald naar het lokale ondernemerschap, hebben hun succes bewezen en daar sluiten wij ons graag bij aan."
Brezan automaterialen is volgens directeur Peter-Jan Stormmesand uitermate content met deze beslissing. "Brezan automaterialen heeft hiermee in Boxmeer en Venray een witte vlek ingevuld met een ondernemer die bewezen heeft een uitstekende partner te zijn voor Brezan Automaterialen. Een betere combinatie is er niet. En we hebben nog meer witte vlekken dus we zoeken nog steeds ondernemers die bereid zijn na te denken over aansluiting of verkoop van hun bedrijf aan Brezan want van samenwerking is nog nooit iemand slechter geworden."

 

Brezan is aanwezig op AutovakRAI.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding