Het bedrijf zegt de éérste volledig geautomatiseerde bandenwinkel van Nederland en België te zijn. Commercieel manager Kai Peters zegt dat de website in het leven werd geroepen na de stormloop op winterbanden, vorig najaar. "Daardoor konden veel bedrijven niet in de vraag en snelheid voorzien. Wij pakken het helemaal anders aan."

Wie banden bestelt bij Autobanden Collectief geeft na zijn keus aan waar ze heen moeten, waarna de website zorgt voor de rest. Aan het proces komen geen mensen te pas. De banden gaan direct van magazijnen naar een adres in de Benelux. De bestelling wordt altijd gratis bezorgd en is inclusief BTW en eventuele verwijderingsbijdragen. Peters: "Niemand houdt van verrassingen achteraf. Bij ons is de prijs die je ziet ook de prijs die je betaalt." Hij claimt dankzij de vergaande automatisering "gegarandeerd de goedkoopste online bandenhandel" van Nederland en België te zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding