De 29-jarige Van Noort ging na zijn studie (Radboud Universiteit Nijmegen) aan de slag bij Daihatsu. Hij was er achtereenvolgens Marketing Analyst, Senior Marketeer en Marketing Manager. "Na zeven mooie jaren bij Daihatsu is het tijd voor iets nieuws."

Zijn positie bij de importeur in Vianen zal niet opnieuw worden ingevuld. Daihatsu Motor Company maakte medio januari bekend dat ze in 2013 de verkoop van auto’s in Europa gaat staken. In Nederland gaat het om 96 dealervestigingen die moeten stoppen. "Dan wordt het nog duidelijker tijd om wat anders te gaan doen."

Bij Valeo Service Benelux in Helmond wordt Frank van Noort de opvolger van Ruben Jakobs, die sinds 1 mei sales director is.

Martijn de Haas (Trade marketeer & Communication Coördinator voor Valeo Service Northern Europe) vertrekt per 1 juni naar Paccar Parts Europe (DAF). Hij wordt er Inside Sales Coordinator. Door wie De Haas wordt opgevolgd bij Valeo is nog niet bekend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding