De 42-jarige Möckel kwam zestien jaar geleden in dienst bij de importeur van slijtdelen voor Japanse en Koreaanse personenwagens. Hij werkte er mee aan de gestage groei van de onderneming en was veelvuldig in het buitenland voor contacten met klanten en op vakbeurzen. Hij zegt "een fantastische tijd" te hebben gehad bij KAVO Parts. "Ik ga eens rustig nadenken over wat ik hierna ga  doen. Ik sta overal voor open, hoewel mijn netwerk natuurlijk in de autobranche ligt."

Bij KAVO neemt Peter Bloemberg, eindverantwoordelijk voor alle commerciële zaken, de portefeuille van Möckel waar. Directeur André van Leeuwen vindt het vertrek "jammer. Robbert heeft een forse bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de onderneming. Anderzijds: bedrijven en mensen groeien niet altijd in dezelfde richting. Ook kan ik me voorstellen dat Robbert na zo veel jaar toe is aan iets nieuws. Ik ben blij met deze oplossing, waar we binnen twee weken uit waren en die eenieder de ruimte geeft."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding