Krowinkel heeft ruim twintig jaar ervaring binnen de bandenbranche. Zijn carrière begon in 1990 bij Kees van Gent – Banden en Wielen. In 2006 ging hij bij Bridgestone Nederland aan de slag als Account Manager.

Tyrenet is een landelijke verkooporganisatie van 36 merkonafhankelijke en zelfstandige banden- en velgengrossiers. De organisatie heeft de laatste jaren een grote groei doorgemaakt. Momenteel investeren de grossiers intensief in nieuwe magazijnruimte en opslagcapaciteit. Het concept van Tyrenet voorziet in meerdaagse franco levering, in samenwerking met de officiële bandenimporteurs. De regionale distributie wordt gecombineerd met ondersteuning van alle klanten op het gebied van marketing, verkoop en automatisering.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding