Het zal meer voorraad (A-merken) huisvesten en een aparte afdeling met 75 vierkante meter aan gereedschappen. Daarnaast krijgt het nieuwe pand een trainingscentrum waar garagisten en monteurs bijgespijkerd worden. Enkele straten verderop heeft Bachaus voor zijn circa zestig zakelijke klanten (universelen, merkdealers, schadeherstellers) een bandenhotel ingericht, om zomer- en winterbanden op te slaan. De logistiek ervan komt voor rekening van Bachaus.

Vanaf 1 september 2011 is de grossier ook Bosch BIS partner. Bachaus-directeur Bart de Vries "We willen naar een samenwerking met onze klanten in plaats van ze alleen onderdelen bieden. In die rol past ook het aanbieden van scholing en equipment. Bosch vinden we daarin een goede partij."

Bachaus is leverancier van automaterialen, gereedschappen en accessoires. Via de vestigingen in Landgraaf en Brunssum bedient de grossier met hulp van huisleverancier Havam Automotive al meer dan twintig jaar de zakelijke en particuliere markt in Parkstad Limburg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding