Slechts weinigen weten dat Oudshoorn naast zijn drukke werkzaamheden nog een ander talent heeft: striptekenen. Zijn werk is van een dermate hoge kwaliteit, dat Het Automobiel Klassieker Magazine hem met succes benaderde om vaste columnist te worden. Elke maand zal Oudshoorn schrijven over een auto waaraan hij dierbare herinneringen heeft. De daarbij behorende illustraties komen, vanzelfsprekend, van zijn eigen hand. Oudshoorn: "De stijl is Kuifje plus, dus wel met de klare lijnen, maar dan veel realistischer. Ik vind dat de details van een auto en het perspectief altijd goed moeten zijn."

Oudshoorn heeft een grote passie voor klassieke auto’s. Zelf is hij eigenaar van een klassieke Austin Healey en de initiator van de Vredestein ‘Sprint Classic’-banden voor klassieke auto’s. De column ‘Als de dag van gisteren’ verschijnt maandelijks in Het Automobiel Klassieker Magazine. De eerste aflevering verschijnt morgen in nummer 9, september 2011.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding