USN-Centuri opent 38e vestiging: Vianen

Onderdelenleverancier USN-Centuri opent op 27 december een vestiging in Vianen.

Klanten in de regio Nieuwegein-Houten-Culemborg krijgen volgens USN-Centuri een betere service dan voorheen, toen dit gebied vanuit Utrecht-Noord werd beleverd. Daniel Ockeloen, een ervaren medewerker van het USN-filiaal Utrecht, wordt de manager van de nieuwe vestiging. Het pand is gevestigd aan de Hagenweg 1b en is de 38e locatie van de automotive onderdelengroothandel in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

USN-Centuri opent 38e vestiging: Vianen - Automobielmanagement.nl

USN-Centuri opent 38e vestiging: Vianen

Onderdelenleverancier USN-Centuri opent op 27 december een vestiging in Vianen.

Klanten in de regio Nieuwegein-Houten-Culemborg krijgen volgens USN-Centuri een betere service dan voorheen, toen dit gebied vanuit Utrecht-Noord werd beleverd. Daniel Ockeloen, een ervaren medewerker van het USN-filiaal Utrecht, wordt de manager van de nieuwe vestiging. Het pand is gevestigd aan de Hagenweg 1b en is de 38e locatie van de automotive onderdelengroothandel in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding