Bleker Autoteile Nederland op Autoprof Venray

Bleker Autoteile Nederland is een van de inschrijvers voor de nieuwe vakbeurs Autoprof/Schadeherstel Venray. Die vindt plaats op 7, 8 en 9 februari 2012.

Bleker Autoteile GmbH is naar eigen zeggen in Duitsland de grootste onderdelenleverancier voor de Franse merken (Citroën, Peugeot, Renault en Dacia). Het bedrijf heeft sinds november vorig jaar een dochter in Nederland.

Bleker Autoteile Nederland is een van de tien bedrijven die zich inmiddels hebben ingeschreven voor de beurs in Venray. Andere namen zijn onder meer Facom, Serenco, Dalen Carparts, Glasstech, Dometic Benelux, Teseo en Krieger Werkzeuge. Beursmanager Frank Groenewegen is in gesprek met de grote grossiersorganisaties maar heeft nog geen definitief akkoord: "Wel contacten, maar nog geen contracten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bleker Autoteile Nederland op Autoprof Venray - Automobielmanagement.nl

Bleker Autoteile Nederland op Autoprof Venray

Bleker Autoteile Nederland is een van de inschrijvers voor de nieuwe vakbeurs Autoprof/Schadeherstel Venray. Die vindt plaats op 7, 8 en 9 februari 2012.

Bleker Autoteile GmbH is naar eigen zeggen in Duitsland de grootste onderdelenleverancier voor de Franse merken (Citroën, Peugeot, Renault en Dacia). Het bedrijf heeft sinds november vorig jaar een dochter in Nederland.

Bleker Autoteile Nederland is een van de tien bedrijven die zich inmiddels hebben ingeschreven voor de beurs in Venray. Andere namen zijn onder meer Facom, Serenco, Dalen Carparts, Glasstech, Dometic Benelux, Teseo en Krieger Werkzeuge. Beursmanager Frank Groenewegen is in gesprek met de grote grossiersorganisaties maar heeft nog geen definitief akkoord: "Wel contacten, maar nog geen contracten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding