Opti Mount verzorgt vanaf nu in de regio Noordoost-Nederland de distributie aan resellers zoals telecom- en automotive ondernemingen. Aan het partnerschap ging een traject van vier maanden vooraf, waarbij Opti Mount zich zowel financieel als commercieel moest bewijzen.

Ron Loos, directeur van Opti Mount, zegt in de vrijdag verschenen AM-bijlage Oliebollen 2011: "We hebben onze filosofie uitgelegd: niet afwachten, maar actief contact zoeken met de klant. We hebben bovendien onze resellers gepolst en zij typeerden de producten van TomTom Business Solutions als een aanvulling. Sterker nog: twee weken later ontvingen we de eerste bestellingen."

TomTom Business Solutions houdt zich bezig met fleetmanagement, track&trace en navigatie voor de professionele gebruiker. De producten zijn geschikt voor fleetowners als transporteurs, taxi- en koeriersbedrijven en bedrijven in de servicesector met een wagenpark vanaf drie voertuigen.