ZenS Holding zet Twinny Load (deels) voort

ZenS Holding uit Groningen gaat een deel van Twinny Load’s activiteiten voortzetten.

Met bedrijven als Service Best International en Autosport Tepper beschikt ZenS over twee bekende partijen in de automotive branche. ZenS zal de activiteiten van Twinny Load als een apart bedrijf binnen de holding gaan aansturen. De overdracht wordt begeleid door het huidige management van Twinny Load, te weten Bart Wiegant (commercie) en Ruud van Abbema (technisch/operations).

Het Dagelijks Bestuur van Felua-groep kondigde vorige maand aan te zullen stoppen met de activiteiten van Twinny Load. In zijn huidige vorm is het bedrijf niet meer winstgevend. Nadat er geen koper was gevonden, zijn de afgelopen tijd gesprekken gevoerd met diverse partijen die interesse hadden om een gedeelte van de activiteiten van het bedrijf voort te zetten. Dat is gisteravond ZenS geworden. De onderneming zal volgens Bart Wiegant, algemeen directeur Twinny Load, geen fabrieksactiviteiten overnemen, wel de ruime voorraad dragers, onderdelen en accessoires.

De Felua-groep spreekt van "een zeer goede oplossing", die "aansluit bij de wens om de sterke merknaam in de markt te laten bestaan." Service en garantieverplichtingen voor bestaande bezitters van een Twinny Load zijn volgens de Felua-groep door de constructie gewaarborgd. Het grootste deel van het personeel van Twinny Load is inmiddels door Felua-groep bemiddeld naar een andere functie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ZenS Holding zet Twinny Load (deels) voort - Automobielmanagement.nl

ZenS Holding zet Twinny Load (deels) voort

ZenS Holding uit Groningen gaat een deel van Twinny Load’s activiteiten voortzetten.

Met bedrijven als Service Best International en Autosport Tepper beschikt ZenS over twee bekende partijen in de automotive branche. ZenS zal de activiteiten van Twinny Load als een apart bedrijf binnen de holding gaan aansturen. De overdracht wordt begeleid door het huidige management van Twinny Load, te weten Bart Wiegant (commercie) en Ruud van Abbema (technisch/operations).

Het Dagelijks Bestuur van Felua-groep kondigde vorige maand aan te zullen stoppen met de activiteiten van Twinny Load. In zijn huidige vorm is het bedrijf niet meer winstgevend. Nadat er geen koper was gevonden, zijn de afgelopen tijd gesprekken gevoerd met diverse partijen die interesse hadden om een gedeelte van de activiteiten van het bedrijf voort te zetten. Dat is gisteravond ZenS geworden. De onderneming zal volgens Bart Wiegant, algemeen directeur Twinny Load, geen fabrieksactiviteiten overnemen, wel de ruime voorraad dragers, onderdelen en accessoires.

De Felua-groep spreekt van "een zeer goede oplossing", die "aansluit bij de wens om de sterke merknaam in de markt te laten bestaan." Service en garantieverplichtingen voor bestaande bezitters van een Twinny Load zijn volgens de Felua-groep door de constructie gewaarborgd. Het grootste deel van het personeel van Twinny Load is inmiddels door Felua-groep bemiddeld naar een andere functie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding