Brevak 2012 start 31 januari in Nijmegen

De varende, tweejaarlijkse, huisbeurs van Brezan Automaterialen zal vanaf 31 januari tot en met 16 februari 2012 wederom elf plaatsen in Nederland en België aandoen.

Aan boord zullen ruim zestig leveranciers van Brezan zich presenteren; daarnaast komen  de verschillende diensten van Brezan aan bod. Het is zesde uitvoering van de Brevak. Wederom is het luxe  partyschip Jules Verne de plaats van handeling. Bezoekers (op uitnodiging via het lokale Brezan-verkooppunt) kunnen aan boord rekenen op een Walking Dinner en zich laten informeren over alle noviteiten van 2012. De eerste avond is in Nijmegen, de laatste in Deventer. De eerste editie van Automobiel Management bevat een bijlage over Brevak 2012.

De beursdata zijn achtereenvolgens: 31-1 (Nijmegen), 1-2 (Den Bosch), 2-2 (Breda), 3-2 (Antwerpen), 6-2 (Rotterdam), 7-2 (Nieuwegein), 8-2 (Amsterdam), 10-2 (Groningen), 13-2 (Leeuwarden), 15-2 (Zwolle) en 16-2 (Deventer).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Brevak 2012 start 31 januari in Nijmegen - Automobielmanagement.nl

Brevak 2012 start 31 januari in Nijmegen

De varende, tweejaarlijkse, huisbeurs van Brezan Automaterialen zal vanaf 31 januari tot en met 16 februari 2012 wederom elf plaatsen in Nederland en België aandoen.

Aan boord zullen ruim zestig leveranciers van Brezan zich presenteren; daarnaast komen  de verschillende diensten van Brezan aan bod. Het is zesde uitvoering van de Brevak. Wederom is het luxe  partyschip Jules Verne de plaats van handeling. Bezoekers (op uitnodiging via het lokale Brezan-verkooppunt) kunnen aan boord rekenen op een Walking Dinner en zich laten informeren over alle noviteiten van 2012. De eerste avond is in Nijmegen, de laatste in Deventer. De eerste editie van Automobiel Management bevat een bijlage over Brevak 2012.

De beursdata zijn achtereenvolgens: 31-1 (Nijmegen), 1-2 (Den Bosch), 2-2 (Breda), 3-2 (Antwerpen), 6-2 (Rotterdam), 7-2 (Nieuwegein), 8-2 (Amsterdam), 10-2 (Groningen), 13-2 (Leeuwarden), 15-2 (Zwolle) en 16-2 (Deventer).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding