Ed van Proosdij weg bij Goodyear Dunlop

Ed van Proosdij is per 1 januari 2012 niet langer werkzaam als PR & Event Manager bij Goodyear Dunlop Tires Nederland.

"Door een onverwachte reorganisatie", zo laat Van Proosdij weten in een mededeling aan zakelijke relaties, "moet ik helaas mijn functie neerleggen." Hij gaat zich "binnen afzienbare tijd vrijwel zeker vestigen als zelfstandig automotive PR adviseur." Ook hier blijft de focus liggen op de bandenbranche, zoals bandenlabeling en banden met lagere rolweerstand.

Van Proosdij kreeg op 19 december te horen dat hij moest vertrekken, als gevolg van bezuinigingen. De mededeling kwam volgens hem "als een donderslag bij heldere hemel." De 58-jarige PR & Event Manager was de afgelopen 23 jaar in dienst bij Goodyear Dunlop Tires Nederland. "Afscheid van 2011 is voor mij afscheid van Goodyear Dunlop", zo luidt de afscheidsmail van de als ‘mr. Dunlop’ bekend staande Van Proosdij, die eerder werkte als advertising manager bij Ford Nederland en Sales Promotion Coördinator Volvo Nederland.

Behalve voor pr en evenementen droeg Van Proosdij ook zorg voor de publiciteit rond de raceactiviteiten van de bandenfabrikant. Mogelijk wordt een deel van zijn taken overgenomen door externe bureaus. Goodyear Dunlop Tires Nederland bevestigt alleen dat eind vorig jaar een reorganisatie heeft plaatsgevonden. Nadere details over het vertrek worden later deze week bekend gemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Kop op Ed
het ondernemerschap lonkt!

Geplaatst door: Onno Wessel op

Succes Ed. Misschien terug als extern bureau? Zij kunnen het “goedkoper” zo lees ik in de mededeling.

Geplaatst door: DAW op

Héél veel succes en voorspoed in 2012 !Je bent in hart en nieren een P.R.Man.Het gaat je zeker lukken.(als z.z.p.jer)Harm Vismans

Geplaatst door: Harm Vismans op
Ed van Proosdij weg bij Goodyear Dunlop - Automobielmanagement.nl

Ed van Proosdij weg bij Goodyear Dunlop

Ed van Proosdij is per 1 januari 2012 niet langer werkzaam als PR & Event Manager bij Goodyear Dunlop Tires Nederland.

"Door een onverwachte reorganisatie", zo laat Van Proosdij weten in een mededeling aan zakelijke relaties, "moet ik helaas mijn functie neerleggen." Hij gaat zich "binnen afzienbare tijd vrijwel zeker vestigen als zelfstandig automotive PR adviseur." Ook hier blijft de focus liggen op de bandenbranche, zoals bandenlabeling en banden met lagere rolweerstand.

Van Proosdij kreeg op 19 december te horen dat hij moest vertrekken, als gevolg van bezuinigingen. De mededeling kwam volgens hem "als een donderslag bij heldere hemel." De 58-jarige PR & Event Manager was de afgelopen 23 jaar in dienst bij Goodyear Dunlop Tires Nederland. "Afscheid van 2011 is voor mij afscheid van Goodyear Dunlop", zo luidt de afscheidsmail van de als ‘mr. Dunlop’ bekend staande Van Proosdij, die eerder werkte als advertising manager bij Ford Nederland en Sales Promotion Coördinator Volvo Nederland.

Behalve voor pr en evenementen droeg Van Proosdij ook zorg voor de publiciteit rond de raceactiviteiten van de bandenfabrikant. Mogelijk wordt een deel van zijn taken overgenomen door externe bureaus. Goodyear Dunlop Tires Nederland bevestigt alleen dat eind vorig jaar een reorganisatie heeft plaatsgevonden. Nadere details over het vertrek worden later deze week bekend gemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Kop op Ed
het ondernemerschap lonkt!

Geplaatst door: Onno Wessel op

Succes Ed. Misschien terug als extern bureau? Zij kunnen het “goedkoper” zo lees ik in de mededeling.

Geplaatst door: DAW op

Héél veel succes en voorspoed in 2012 !Je bent in hart en nieren een P.R.Man.Het gaat je zeker lukken.(als z.z.p.jer)Harm Vismans

Geplaatst door: Harm Vismans op