Ford showt wereld-Mondeo in Detroit

Ford lanceert tijdens de North American International Auto Show 2012 in Detroit een geheel nieuw model in het CD-segment. Deze nieuwe Ford vervangt niet alleen de huidige Ford Fusion in Noord-Amerika, maar ook de Ford Mondeo in Europa en de rest van de wereld.

De Europese versie, die de naam Mondeo behoudt, zal in Europa zijn showdebuut beleven in het vierde kwartaal van 2012. De nieuwe Ford Fusion en de nieuwe Ford Mondeo zijn grotendeels hetzelfde. De nieuwe Ford Mondeo zal echter beschikbaar zijn in meerdere carrosserievarianten en zal worden uitgerust met specifiek voor de Europese markt bestemde aandrijvingen en voorzieningen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

een schaamteloze imitatie van de frontkenmerken van Aston Martin

Geplaatst door: essay op
Ford showt wereld-Mondeo in Detroit - Automobielmanagement.nl

Ford showt wereld-Mondeo in Detroit

Ford lanceert tijdens de North American International Auto Show 2012 in Detroit een geheel nieuw model in het CD-segment. Deze nieuwe Ford vervangt niet alleen de huidige Ford Fusion in Noord-Amerika, maar ook de Ford Mondeo in Europa en de rest van de wereld.

De Europese versie, die de naam Mondeo behoudt, zal in Europa zijn showdebuut beleven in het vierde kwartaal van 2012. De nieuwe Ford Fusion en de nieuwe Ford Mondeo zijn grotendeels hetzelfde. De nieuwe Ford Mondeo zal echter beschikbaar zijn in meerdere carrosserievarianten en zal worden uitgerust met specifiek voor de Europese markt bestemde aandrijvingen en voorzieningen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

een schaamteloze imitatie van de frontkenmerken van Aston Martin

Geplaatst door: essay op