Opbouw boot BreVak klaar, beurs begint in Nijmegen (fotogalerij)

Op een besneeuwde kade in Arnhem hebben de deelnemende exposanten aan BreVak 2012 gisteren hun producten aangevoerd. Vandaag om 16.00 uur is de eerste beursdag, aan de Waalkade van Nijmegen.

In een tijdbestek van ruim veertien dagen doorkruist het beursschip Jules Verne Nederland en België. De aanlegplaatsen na Nijmegen zijn achtereenvolgens Den Bosch (1 februari), Breda (2 februari), Antwerpen (3 februari), Rotterdam (6 februari), Nieuwegein (7 februari), Amsterdam (8 februari), Groningen (10 februari), Leeuwarden (13 februari), Zwolle (15 februari) en Deventer (16 februari). Aan boord bevinden zich circa zestig leveranciers van Brezan, die hun nieuwe diensten en producten presenteren. Ook Brezan zelf staat in de etalage, onder meer met zijn serviceportal BrezanBox.

Met het oog op de varende huisbeurs heeft Brezan een app ontwikkeld, die gratis is te downloaden in de iPhone Appstore. Algemene informatie, foto’s van de vorige editie, het vaarschema en links naar de deelnemers zijn op deze manier na te lezen. Brezan verwacht om en nabij de zesduizend bezoekers, allen gerelateerd aan een Brezan-verkooppunt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Opbouw boot BreVak klaar, beurs begint in Nijmegen (fotogalerij) - Automobielmanagement.nl

Opbouw boot BreVak klaar, beurs begint in Nijmegen (fotogalerij)

Op een besneeuwde kade in Arnhem hebben de deelnemende exposanten aan BreVak 2012 gisteren hun producten aangevoerd. Vandaag om 16.00 uur is de eerste beursdag, aan de Waalkade van Nijmegen.

In een tijdbestek van ruim veertien dagen doorkruist het beursschip Jules Verne Nederland en België. De aanlegplaatsen na Nijmegen zijn achtereenvolgens Den Bosch (1 februari), Breda (2 februari), Antwerpen (3 februari), Rotterdam (6 februari), Nieuwegein (7 februari), Amsterdam (8 februari), Groningen (10 februari), Leeuwarden (13 februari), Zwolle (15 februari) en Deventer (16 februari). Aan boord bevinden zich circa zestig leveranciers van Brezan, die hun nieuwe diensten en producten presenteren. Ook Brezan zelf staat in de etalage, onder meer met zijn serviceportal BrezanBox.

Met het oog op de varende huisbeurs heeft Brezan een app ontwikkeld, die gratis is te downloaden in de iPhone Appstore. Algemene informatie, foto’s van de vorige editie, het vaarschema en links naar de deelnemers zijn op deze manier na te lezen. Brezan verwacht om en nabij de zesduizend bezoekers, allen gerelateerd aan een Brezan-verkooppunt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding