Het bedrag bestaat uit vijftig euro voor de gemaakte kosten om de cilinderkop (elders) te laten afvlakken en tien euro voor gemaakte belkosten.

In de uitzending stelde mr. Frank Visser gisteravond dat het gedaagde autobedrijf voor tweedehands onderdelen de klant onvoldoende heeft geïnformeerd. Deze vroeg in een e-mail expliciet om een cilinderkop die niet meer hoefde te worden afgevlakt. Altijd Raak liet na om de klant erop te wijzen dat in de praktijk een tweedehands  cilinderkop altijd nog een afvlakbehandeling nodig heeft. Het verweer dat 99% van de orders bij Altijd Raak afkomstig is van zakelijke, wél goed ingevoerde relaties, hield geen stand: dan nog had het bedrijf de particulier moeten informeren.

Namens de Bovag trad woordvoerder Gijs Bosman op als deskundige. Directeur Penders rekende na de uitspraak in de studio direct contact af met de klagende klant. Bekijk onderstaand de uitzending.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding