Rhenoy neemt Autoparts Almere over

Met terugwerkende kracht vanaf 01-01-2012 heeft Rhenoy BV uit Waardenburg de activiteiten overgenomen van Autodemontage de Wit in Almere.

De jongste aankoop van Rhenoy handelt onder Autoparts Almere en is een universeel autodemontagebedrijf. Naast gebruikte onderdelen levert het ook gereviseerde en nieuwe onderdelen van alle merken. Sinds 2010 is het gevestigd in een nieuwe locatie, aan de Bolderweg.

Autoparts Almere zocht aansluiting in de wereld van alternatief repareren en zegt die te hebben gevonden bij Rhenoy. "Ik ken de organisatie al twintig jaar en ben er van overtuigd dat we een succesvolle toekomst tegemoet gaan", aldus directeur Ton de Wit, die aanblijft als directeur van Autoparts Almere.

Volgens Rhenoy-directeur Nick van Kessel heeft een autodemontagebedrijf voornamelijk een regionale functie. "Almere is een aantrekkelijke locatie en een perfecte dependance voor onze overige activiteiten. Met de productlijnen, organisatiestructuur en het managementsysteem van Rhenoy zal Autoparts Almere binnen enkele maanden als volwaardig leverancier van voordelige mobiliteit in de markt staan."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Nick, van harte gefeliciteerd met de overname. Groet, Stefan Cabri Stiba

Geplaatst door: Stefan Cabri op
Rhenoy neemt Autoparts Almere over - Automobielmanagement.nl

Rhenoy neemt Autoparts Almere over

Met terugwerkende kracht vanaf 01-01-2012 heeft Rhenoy BV uit Waardenburg de activiteiten overgenomen van Autodemontage de Wit in Almere.

De jongste aankoop van Rhenoy handelt onder Autoparts Almere en is een universeel autodemontagebedrijf. Naast gebruikte onderdelen levert het ook gereviseerde en nieuwe onderdelen van alle merken. Sinds 2010 is het gevestigd in een nieuwe locatie, aan de Bolderweg.

Autoparts Almere zocht aansluiting in de wereld van alternatief repareren en zegt die te hebben gevonden bij Rhenoy. "Ik ken de organisatie al twintig jaar en ben er van overtuigd dat we een succesvolle toekomst tegemoet gaan", aldus directeur Ton de Wit, die aanblijft als directeur van Autoparts Almere.

Volgens Rhenoy-directeur Nick van Kessel heeft een autodemontagebedrijf voornamelijk een regionale functie. "Almere is een aantrekkelijke locatie en een perfecte dependance voor onze overige activiteiten. Met de productlijnen, organisatiestructuur en het managementsysteem van Rhenoy zal Autoparts Almere binnen enkele maanden als volwaardig leverancier van voordelige mobiliteit in de markt staan."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Nick, van harte gefeliciteerd met de overname. Groet, Stefan Cabri Stiba

Geplaatst door: Stefan Cabri op