Dag 2 Autoprof Gorinchem 2012: 7173 bezoekers

De tweede dag van Autoprof Gorinchem 2012 is gisteren bezocht door 7173 belangstellenden. Dat waren er nagenoeg evenveel als vorig jaar.

De tweede dag van de Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs werd vooraf gegaan door het Executive Programma van de Evenementenhal en  Automobiel Management. Circa honderddertig belangstellenden komen luisteren naar Desley Hoornstra (‘De kracht van Online Marketing’) en AZ-directeur Toon Gerbrands (‘Inspiratie, Coachen & Presteren’), die zijn voordracht smakelijk met voorbeelden uit zijn lange carrière lardeerde.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Dag 2 Autoprof Gorinchem 2012: 7173 bezoekers - Automobielmanagement.nl

Dag 2 Autoprof Gorinchem 2012: 7173 bezoekers

De tweede dag van Autoprof Gorinchem 2012 is gisteren bezocht door 7173 belangstellenden. Dat waren er nagenoeg evenveel als vorig jaar.

De tweede dag van de Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs werd vooraf gegaan door het Executive Programma van de Evenementenhal en  Automobiel Management. Circa honderddertig belangstellenden komen luisteren naar Desley Hoornstra (‘De kracht van Online Marketing’) en AZ-directeur Toon Gerbrands (‘Inspiratie, Coachen & Presteren’), die zijn voordracht smakelijk met voorbeelden uit zijn lange carrière lardeerde.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding