Importeur onderdelen tuning start raceklasse

KSC Import uit Venlo is de drijvende kracht achter een nieuwe raceklasse in Nederland: de Cruze Cup.

Met dit initiatief wil de importeur van tuning- en autosportonderdelen de omzet vergroten en zijn producten promoten.

Er gaat geracet worden met een Chevrolet Cruze voorzien van een 140 pk sterke viercilinder. De straatauto wordt omgebouwd tot racewagen met onderdelen uit het assortiment van KSC, zoals de rolkooi, velgen, uitlaatsysteem, racestoel en veren plus dempers. "Het is in deze tijd best gewaagd om een eigen raceklasse te beginnen, maar we geloven in het succes ervan", vertelt directeur Bart Kusters. "We mikken op kleine zelfstandigen en oudere debutanten in de autosport."

KSC Import wordt ondersteund door enkele ervaren partijen uit de Nederlandse autosport. De Cruze Cup wordt gehouden onder auspiciën van de DRDO, een organisatie die op dinsdagavond wedstrijden organiseert op Zandvoort. Een kant en klare race-Cruze kost 19.900 euro. De eerste twee exemplaren staan inmiddels klaar voor de start. De Nederlandse importorganisatie van Chevrolet is vooralsnog niet betrokken bij de Cruze Cup. (BJK) 

Importeur onderdelen tuning start raceklasse - Automobielmanagement.nl

Importeur onderdelen tuning start raceklasse

KSC Import uit Venlo is de drijvende kracht achter een nieuwe raceklasse in Nederland: de Cruze Cup.

Met dit initiatief wil de importeur van tuning- en autosportonderdelen de omzet vergroten en zijn producten promoten.

Er gaat geracet worden met een Chevrolet Cruze voorzien van een 140 pk sterke viercilinder. De straatauto wordt omgebouwd tot racewagen met onderdelen uit het assortiment van KSC, zoals de rolkooi, velgen, uitlaatsysteem, racestoel en veren plus dempers. "Het is in deze tijd best gewaagd om een eigen raceklasse te beginnen, maar we geloven in het succes ervan", vertelt directeur Bart Kusters. "We mikken op kleine zelfstandigen en oudere debutanten in de autosport."

KSC Import wordt ondersteund door enkele ervaren partijen uit de Nederlandse autosport. De Cruze Cup wordt gehouden onder auspiciën van de DRDO, een organisatie die op dinsdagavond wedstrijden organiseert op Zandvoort. Een kant en klare race-Cruze kost 19.900 euro. De eerste twee exemplaren staan inmiddels klaar voor de start. De Nederlandse importorganisatie van Chevrolet is vooralsnog niet betrokken bij de Cruze Cup. (BJK)