Mijngrossier.nl is gestart in 2003, toen achtduizend garagebedrijven bezocht werden voor een demonstratie. De site groeit sindsdien en afgelopen juni werden alle records gebroken. De website trok meer bestellers dan ooit tevoren en in juni bestelden 4.843 verschillende autobedrijven via de website. Ook het aantal orders was hoger dan ooit tevoren, met een score van 145 duizend. Voor het eerst in het bestaan van mijngrossier.nl werd de grens van 15 miljoen euro in een maand overschreden.

De uitlevering van bestellingen via mijngrossier.nl vindt plaats via de automaterialengrossiers die deel uitmaken van het Business Partner Network van Van Heck. ”De investeringen die we de laatste tijd hebben gedaan door meer functionaliteit te bieden worden door het autobedrijf gewaardeerd", zegt directeur Johan van der Hoeven van Van Heck & Co. ”Het toevoegen van technische data omtrent recalls en modificaties is voor het autobedrijf erg waardevol."

In de nabije toekomst zal mijngrossier.nl nieuwe functionaliteiten toevoegen die het leven van de garage gemakkelijker maken. "Ook zal mijngrossier.nl een volledige integratie met ons nieuwste paradepaardje TopMec kennen. Daarmee wordt de kloof tussen hefbrug en onderdelenvoorziening voorgoed gedicht”, vindt Tijmen Bos, marketingdirecteur van Sator Holding, het moederbedrijf van Van Heck. Ook internationaal zou mijngrossier.nl via de zustersites in België en Frankrijk records breken. In juni 2012 was er sprake van de hoogste score in zowel orders, gebruikers als omzet.

Johan van der Hoeven: 145 duizend orders met 15 miljoen omzet in maand juni

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding