Dat heeft de onderneming laten weten op de Automechanika Frankfurt.

De website http://www.gatesautocat.com/ biedt informatie over alle automodellen waarvoor Gates een vervangingsonderdeel biedt op het gebied van aandrijving, koelsysteem en tanksluiting. De gegevens zijn alfabetisch gerangschikt en geïllustreerd met een afbeelding van het product.

Om het de monteur nog makkelijker te maken, kan hij vanaf de website ook raadplegen door met de smartphone de QR-code op de verpakking te scannen. Hij wordt dan direct gelinkt naar de productpagina, inclusief informatie over de juiste toepassing en technische bulletins. Gates paste de website niet alleen aan voor mobiele toepassing maar maakte haar ook leesbaar in vijftien verschillende talen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding