‘Parijs’ streeft naar 1800 standhouders en 125 duizend bezoekers (2011: ruim 100 duizend). Dat moet gebeuren door bijvoorbeeld te variëren in de entreetarieven (per dag of per week, korting bij vroegboeking). Ook komt er een avondopenstelling op vrijdag en zaterdag, tot 21.00 uur (i.p.v. 18.00 uur). Verder kunnen exposanten zich aanmelden voor de themaroutes, afgestemd op specialismes of interesse, zoals de Innovation Route en Green Tech Route. Er komen kortingen voor vervoer per trein en vliegtuig alsmede gratis shuttle bussen naar het beursterrein. Met veel hotels in de stad zijn volgens de organisatie kortingsafspraken gemaakt.

Voor het eerst is er op Equip Auto een After-sales Manufacturer Forum, een sessie van een halve dag vol tips op het gebied van onder meer training en marketing om de omzet te verbeteren. Verder wordt voorzien in een International Forum (regiogewijze presentatie van markten) en The European After-sales Forum, voor en met distributeurs van onderdelen.

Equip Auto 2013 vindt plaats van 16 t/m 20 oktober. Van de niet-Franse landen is Nederland het vijfde land qua bezoekersaantallen (na Italië, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk).

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding