Beide bedrijven willen zich er gericht op de regio Noord-Brabant, Gelderland en Limburg presenteren. Naast Rema Tip Top en Vrooam hebben zich in eerder stadium onder meer Autec, Facom, Snap-on, Glasstech en Kristal Coatings ingeschreven.

Commercieel directeur Bart Boerboom van Rema Tip Top: "In deze regio hebben we een grote klantenkring, die we middels deze beurs in hun ‘eigen’ omgeving kunnen bereiken. Met het samenvoegen van de Equipment Divisie van Rema Tip Top en Oskamp Equipment hebben we veel te vertellen aan onze klanten. Hiervoor is een vakbeurs een uitermate sterk medium. Ook om een overzicht van producten en diensten te laten zien, denk aan uitleg over TPMS en de introductie van een ATF (Automatische Transmissie) Service station."

Tijdens de eerste editie werden vooral de grote grossiers gemist. Beursorganisator Roderick van der Heiden is daarom content met de deelname van Vrooam en zijn lokale grossiers Tinnemans, Heijl en Keulen. "Op deze manier ontstaat een breder deelnemersveld aan deze beurs. Dit is ook voor de bezoekers interessant." Een ander pre van de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs Venray is volgens hem het brede regionaal bereik. "Voor garagisten ten zuiden van de Maas blijken Hardenberg en Gorinchem toch een behoorlijke afstand. Juist hierom nemen exposanten initiatief om gebruik te maken van Venray."

De beurs werd in februari van dit jaar voor het eerst gehouden en trok toen bijna vijfduizend bezoekers. Er namen 34 bedrijven aan deel, een aantal dat volgens Van der Heiden nu al "ruim gepasseerd is." Evenementenhal Venray is de afgelopen maanden flink verbouwd. Hierdoor is er dertigduizend vierkante meter beursoppervlak. De beurs vindt plaats op 11, 12 en 13 december 2012, telkens van 15.00 uur tot 22.00 uur. Een gratis entreebewijs is aan te vragen via deze link.