Hij is de opvolger van interim-directeur Henri Hendrickx, die op zijn beurt begin dit jaar Peter-Jan Stormmesand opvolgde.

Voor Brezan’s moederbedrijf AutoBinck is Baltus geen onbekende: van 1999 tot 2001 werkte hij als hij commercieel directeur bij Greenib Car, Hyundai-importeur in Nederland. Aansluitend was hij  onder meer algemeen directeur van Kia Motors Nederland, dat hij eind 2011 verliet voor de functie van Managing Director bij Fiat Group Nederland. Medio november jl. stapte hij daar op wegens een volgens hem onoverbrugbaar verschil tussen de eigen persoonlijkheid en de bedrijfscultuur.

AutoBinck heeft circa 1.700 werknemers werkzaam in de Benelux en Centraal Europa en genereert een omzet van meer dan 1 miljard euro in 2011.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding