Loyaliteitsprogramma Valeo voor garages

Op de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem lanceert Valeo deze week zijn nieuwe loyaliteitsprogramma ValeoPlus voor garages.

In Duitsland is Valeo er al enige tijd actief mee; eind deze maand gaat in ons land de website (valeoplus.net) live. Garages kunnen punten sparen bij elk aangekocht Valeo-onderdeel. De punten maken het mogelijk het Valeo-logospel te spelen. Al met een beperkt aantal punten zijn (grote) prijzen te winnen. Verschil met andere loyaliteitsprogramma is volgens communicatiecoördinator Marijn Staal dat sparen niet eindeloos duurt voordat het resultaat heeft. "Zelfs al heeft een garage weinig punten gespaard, dan nog maakt hij kans op een prijs."

Op de stand van Valeo kunnen garages zich vandaag en donderdag inschrijven en gelijk meespelen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Loyaliteitsprogramma Valeo voor garages - Automobielmanagement.nl

Loyaliteitsprogramma Valeo voor garages

Op de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem lanceert Valeo deze week zijn nieuwe loyaliteitsprogramma ValeoPlus voor garages.

In Duitsland is Valeo er al enige tijd actief mee; eind deze maand gaat in ons land de website (valeoplus.net) live. Garages kunnen punten sparen bij elk aangekocht Valeo-onderdeel. De punten maken het mogelijk het Valeo-logospel te spelen. Al met een beperkt aantal punten zijn (grote) prijzen te winnen. Verschil met andere loyaliteitsprogramma is volgens communicatiecoördinator Marijn Staal dat sparen niet eindeloos duurt voordat het resultaat heeft. "Zelfs al heeft een garage weinig punten gespaard, dan nog maakt hij kans op een prijs."

Op de stand van Valeo kunnen garages zich vandaag en donderdag inschrijven en gelijk meespelen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding