In het assortiment wordt de klassiekerband Sprint Classic nu ook geleverd in vier maten met een witte zijkant, wat de band nog meer doet herinneren aan vroegere tijden. Daarnaast is nieuw toegevoegd de maat 235 VR 15 106 V, nu ook beschikbaar zonder witte zijkant en perfect toepasbaar voor een Bentley (S1, S2, en S3) en een Rolls Royce (Silver Cloud 1, 2 en 3).
Tijdens deze 25e editie van de Techno Classica toont Vredestein de Sprint Classic op een prachtige Bentley Continental S2 Park Ward Drophead Coupé uit 1960, die is voorzien van de nieuwe Vredestein Sprint Classic 235 VR 15 106 V.
Daarnaast is op de stand te zien een zeer speciale Saab 96 rally auto, waarin de beroemde rallyrijder Erik Carlsson met navigator Gunner Palm de Rallye Monte-Carlo van 1963 won, exact vijftig jaar geleden. Carlsson maakte Saab als merk wereldberoemd in de rallysport.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding