Daardoor mogen zij Premium-producten zelf reviseren en verkopen. Door een uitgebreide voorraad aan te houden, garanderen ze een goede beschikbaarheid voor de grossier. Het is de bedoeling dat de Premium-lijn op korte termijn landelijk beschikbaar wordt via het grossiersnetwerk van Bosch.

Bosch Diesel Center Premiums zijn het aanspreekpunt voor herstel van alle door Bosch aangeboden dieselsystemen en -componenten. Binnenkort reviseren en verkopen Terlouw en Diesel Büchli ook de Premium-lijn. Nederland telt zeven Bosch Diesel Services en tien Bosch Diesel Centers.

De laatste jaren is de vraag naar kwalitatieve gerenoveerde onderdelen voor autoreparatie wereldwijd gestegen. Dat geldt ook voor dieselcomponenten, omdat dieselvoertuigen vaak intensief worden gebruikt en minder snel vervangen. Als reparatie nodig is, is het voor bezitters van een iets ouder model niet altijd opportuun om nieuwe onderdelen te kopen. Een ruilonderdeel is voor de eindgebruiker dertig tot veertig procent goedkoper dan een nieuw (met eveneens twee jaar garantie).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding