Mijngrossier.nl gaat ook trainingen aanbieden

Onder de vlag van LKQ Corporation is onderdelendistributeur Sator/Van Heck hard op weg om een nieuwe koers uit te stippelen. Eén van de wijzigingen betreft de bestelportal Mijngrossier.nl, die binnenkort ook de mogelijkheid biedt om het werkplaatspersoneel aan trainingen te laten deelnemen.

Daarvoor is Sator samenwerkingsverbanden aangegaan met Innovam en Exponentia, die de trainingen gaan verzorgen. "Wij leveren heel veel kennis aan onze klanten, maar het personeel moet die kennis ook kunnen toepassen", stelt Johan van der Hoeven, directeur van Van Heck. "Het ontbreekt nog wel eens aan technische knowhow in de werkplaatsen. Wij zien het als onze taak om ook dat gedeelte te faciliteren." Volgens Van der Hoeven is technische kennis van levensbelang. "Met name kleine garagisten beseffen niet altijd de noodzaak van training. Maar als je traditioneel blijft werken, ga je traditioneel kapot."

Op Mijngrossier.nl zal het complete pakket aan technische en commerciële trainingen van Innovam en Exponentia worden aangeboden. Een exacte marktintroductiedatum kan Van der Hoeven nog niet noemen. "We zijn hiermee in een vergevorderd stadium, in de komende weken gaan we dit concept uitrollen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mijngrossier.nl gaat ook trainingen aanbieden - Automobielmanagement.nl

Mijngrossier.nl gaat ook trainingen aanbieden

Onder de vlag van LKQ Corporation is onderdelendistributeur Sator/Van Heck hard op weg om een nieuwe koers uit te stippelen. Eén van de wijzigingen betreft de bestelportal Mijngrossier.nl, die binnenkort ook de mogelijkheid biedt om het werkplaatspersoneel aan trainingen te laten deelnemen.

Daarvoor is Sator samenwerkingsverbanden aangegaan met Innovam en Exponentia, die de trainingen gaan verzorgen. "Wij leveren heel veel kennis aan onze klanten, maar het personeel moet die kennis ook kunnen toepassen", stelt Johan van der Hoeven, directeur van Van Heck. "Het ontbreekt nog wel eens aan technische knowhow in de werkplaatsen. Wij zien het als onze taak om ook dat gedeelte te faciliteren." Volgens Van der Hoeven is technische kennis van levensbelang. "Met name kleine garagisten beseffen niet altijd de noodzaak van training. Maar als je traditioneel blijft werken, ga je traditioneel kapot."

Op Mijngrossier.nl zal het complete pakket aan technische en commerciële trainingen van Innovam en Exponentia worden aangeboden. Een exacte marktintroductiedatum kan Van der Hoeven nog niet noemen. "We zijn hiermee in een vergevorderd stadium, in de komende weken gaan we dit concept uitrollen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding