Het Velgencenter ambieert een ruim assortiment velgen te hebben, voor ieders budget en wensen. De Bilthovense vestiging (Leyenseweg 18) is een van de zes officiële OZ Paddock-stores in Nederland. Bij deze winkels draait het sterk om servicegraad en technische kennis. 

Volgens Ruben Arcos Schuurs, directeur Retail Commercie, heeft Profile Tyrecenter de afgelopen jaren "enorm veel" geïnvesteerd in zijn positionering als velgenspecialist. Recentelijk werden de ABT Sportsline velgen opgenomen in het programma. Alle gerenommeerde merken velgen zijn bij Profile verkrijgbaar. Eind vorig jaar werd een online zoekmodule gelanceerd, waarbij consumenten op basis van kenteken direct kunnen zien welke velgen en banden bij de auto passen. "Het Velgencenter concept is een nieuwe dimensie in ons velgenspecialisme."

Komende periode zal Profile Tyrecenter meer Velgencenters gaan openen op diverse locaties in Nederland. Ruben Arcos Schuurs, directeur Retail Commercie: "Wij verwachten voor het einde van het jaar vijf specifieke velgencentra open te hebben. De locaties houden we nog even voor ons."