ABS All Brake Systems breidt Sales Team uit

ABS All Brake Systems bv heeft zijn verkoopteam uitgebreid met een extra ‘Sales Office Manager Export’: Arnold Krommenhoek.

“Hij is een aanwinst voor ons Sales Team. Met deze aanstelling kunnen wij onze positie in het buitenland nog  verder uitbouwen”, aldus Martijn Snijders, Commercieel Directeur van ABS All Brake Systems.

Arnold Krommenhoek is 28 jaar en behaalde in 2007 zijn HBO aan de IVA Driebergen Business School. Zes jaar geleden startte hij zijn carrière als Product Manager bij Van Heck. Daar was hij verantwoordelijk voor Suplex veren en Romax uitlaatsystemen. Na een aantal jaren in een andere branche te hebben gewerkt, keert hij nu terug binnen automotive.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ABS All Brake Systems breidt Sales Team uit - Automobielmanagement.nl

ABS All Brake Systems breidt Sales Team uit

ABS All Brake Systems bv heeft zijn verkoopteam uitgebreid met een extra ‘Sales Office Manager Export’: Arnold Krommenhoek.

“Hij is een aanwinst voor ons Sales Team. Met deze aanstelling kunnen wij onze positie in het buitenland nog  verder uitbouwen”, aldus Martijn Snijders, Commercieel Directeur van ABS All Brake Systems.

Arnold Krommenhoek is 28 jaar en behaalde in 2007 zijn HBO aan de IVA Driebergen Business School. Zes jaar geleden startte hij zijn carrière als Product Manager bij Van Heck. Daar was hij verantwoordelijk voor Suplex veren en Romax uitlaatsystemen. Na een aantal jaren in een andere branche te hebben gewerkt, keert hij nu terug binnen automotive.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding