ColorVision: kleurtje in autolampen Philips

Philips brengt in Nederland ColorVision op de markt – de eerste koplamp met een kleur in de autolamp reflector en tegelijk de weg ervoor verlicht met zestig procent meer wit licht.

De ColorVision biedt bestuurders een revolutionaire manier om hun auto te personaliseren met een keuze uit koplampen in de kleuren blauw, groen, geel of paars. ColorVision is de eerste gekleurde koplamp die voldoet aan alle Europese wetgeving op het gebied van autoverlichting. Het kleureffect wordt gecreëerd door licht te reflecteren in de reflectieoptiek van de lamp. Als de koplampen worden ingeschakeld, lichten zij op met een tint van blauw, groen, geel of paars, afhankelijk van welke lamp was gekocht. De naar voren gerichte bundel is echter altijd zuiver wit.

ColorVision verlicht de weg voor het voertuig met zestig procent meer licht dan elke andere standaard autolamp. Bestuurders kunnen niet alleen de weg voor hen duidelijker zien; ze kunnen ook sneller reageren als zij rijden. Verder vergroot ColorVision het zicht met 25 meter in vergelijking met standaard lampen, waardoor het voor bestuurders gemakkelijker is te anticiperen op eventuele obstakels op hun weg.

ColorVision-lampen voldoen aan alle Europese voertuigwetten. Het concept van gekleurde lampen is echter zo revolutionair dat Philips in de productverpakking een certificeringskaart meelevert, die er voor zorgt dat bestuurders kunnen bewijzen dat de lampen wettelijk toegestaan zijn, mocht de politie daar naar vragen.

Ingrid Bos-van der Sluijs, Key Account & Trade Automotive Lighting: "ColorVision is een wereldprimeur voor Philips en geeft bestuurders die gepassioneerd zijn over hun voertuig een unieke kans om hun auto te restylen met licht. Een vleugje kleur in de lampen, samen met zestig procent meer veilig wit licht op de weg, betekent dat zij zich met de juiste motieven kunnen onderscheiden als ze rondrijden."

Voor meer informatie naar: www.philips.com/colorvision

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ColorVision: kleurtje in autolampen Philips - Automobielmanagement.nl

ColorVision: kleurtje in autolampen Philips

Philips brengt in Nederland ColorVision op de markt – de eerste koplamp met een kleur in de autolamp reflector en tegelijk de weg ervoor verlicht met zestig procent meer wit licht.

De ColorVision biedt bestuurders een revolutionaire manier om hun auto te personaliseren met een keuze uit koplampen in de kleuren blauw, groen, geel of paars. ColorVision is de eerste gekleurde koplamp die voldoet aan alle Europese wetgeving op het gebied van autoverlichting. Het kleureffect wordt gecreëerd door licht te reflecteren in de reflectieoptiek van de lamp. Als de koplampen worden ingeschakeld, lichten zij op met een tint van blauw, groen, geel of paars, afhankelijk van welke lamp was gekocht. De naar voren gerichte bundel is echter altijd zuiver wit.

ColorVision verlicht de weg voor het voertuig met zestig procent meer licht dan elke andere standaard autolamp. Bestuurders kunnen niet alleen de weg voor hen duidelijker zien; ze kunnen ook sneller reageren als zij rijden. Verder vergroot ColorVision het zicht met 25 meter in vergelijking met standaard lampen, waardoor het voor bestuurders gemakkelijker is te anticiperen op eventuele obstakels op hun weg.

ColorVision-lampen voldoen aan alle Europese voertuigwetten. Het concept van gekleurde lampen is echter zo revolutionair dat Philips in de productverpakking een certificeringskaart meelevert, die er voor zorgt dat bestuurders kunnen bewijzen dat de lampen wettelijk toegestaan zijn, mocht de politie daar naar vragen.

Ingrid Bos-van der Sluijs, Key Account & Trade Automotive Lighting: "ColorVision is een wereldprimeur voor Philips en geeft bestuurders die gepassioneerd zijn over hun voertuig een unieke kans om hun auto te restylen met licht. Een vleugje kleur in de lampen, samen met zestig procent meer veilig wit licht op de weg, betekent dat zij zich met de juiste motieven kunnen onderscheiden als ze rondrijden."

Voor meer informatie naar: www.philips.com/colorvision

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding