Brevak 2014, varende huisbeurs Brezan, vanaf 25 maart

Op dinsdag 25 maart gaat Brezan Automaterialen weer van start met zijn varende huisbeurs, de ‘Brevak’.

In drie weken tijd zal de Brevak zich afspelen op twaalf plaatsen in Nederland en Belgie. Brezan Automaterialen organiseert de beurs elke twee jaar op het luxe partyschip Jules Verne, samen met ruim vijftig leveranciers. Aan boord tonen ze noviteiten, producten en beursaanbiedingen. Relaties van Brezan worden door de verkooppunten uitgenodigd.

Brevak 2014 start dinsdag 25 maart in Utrecht, om een dag later aan te meren in Schiedam. Op 27 maart is Antwerpen de aanleghaven, waarna de Jules Verne doorvaart naar Den Bosch. Van 31 maart tot en met 4 april zullen achtereenvolgens Maasbracht, Nijmegen, Zutphen, Zwolle en Amsterdam worden aangedaan. Op 7 april ligt de Brevak-boot in Groningen en 8 april in Leeuwarden. Als laatste zal worden aangemeerd in Huizen, op 10 april. De Brevak is open voor genodigden van 16.00 t/m 22.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Brevak 2014, varende huisbeurs Brezan, vanaf 25 maart - Automobielmanagement.nl

Brevak 2014, varende huisbeurs Brezan, vanaf 25 maart

Op dinsdag 25 maart gaat Brezan Automaterialen weer van start met zijn varende huisbeurs, de ‘Brevak’.

In drie weken tijd zal de Brevak zich afspelen op twaalf plaatsen in Nederland en Belgie. Brezan Automaterialen organiseert de beurs elke twee jaar op het luxe partyschip Jules Verne, samen met ruim vijftig leveranciers. Aan boord tonen ze noviteiten, producten en beursaanbiedingen. Relaties van Brezan worden door de verkooppunten uitgenodigd.

Brevak 2014 start dinsdag 25 maart in Utrecht, om een dag later aan te meren in Schiedam. Op 27 maart is Antwerpen de aanleghaven, waarna de Jules Verne doorvaart naar Den Bosch. Van 31 maart tot en met 4 april zullen achtereenvolgens Maasbracht, Nijmegen, Zutphen, Zwolle en Amsterdam worden aangedaan. Op 7 april ligt de Brevak-boot in Groningen en 8 april in Leeuwarden. Als laatste zal worden aangemeerd in Huizen, op 10 april. De Brevak is open voor genodigden van 16.00 t/m 22.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding