Inter-Sprint gaat met Viking Feyenoord sponsoren

Inter-Sprint gaat met Viking-banden Feyenoord sponsoren, als onderdeel van de landelijke marketingcampagnes rond het bandenmerk.

Tijdens de klassieker Feyenoord-Ajax (2 maart) zal de reclame voor het eerst te zien zijn, op een 330 meter lange LED boarding rondom het veld. De reclamecampagne zal ook in het voetbalseizoen 2014-2015 in de Kuip te zien zijn.

Inter-Sprint is officieel importeur van Viking voor de Benelux, Frankrijk en Denemarken. Marketing Communications Manager Ton Ketelaar: "Met vijftigduizend toeschouwers in de Kuip en de ruim 2,5 miljoen kijkers naar de samenvattingen en (live)registraties bij diverse uitzendingen op tv bereiken we ineens een hele grote doelgroep."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Inter-Sprint gaat met Viking Feyenoord sponsoren - Automobielmanagement.nl

Inter-Sprint gaat met Viking Feyenoord sponsoren

Inter-Sprint gaat met Viking-banden Feyenoord sponsoren, als onderdeel van de landelijke marketingcampagnes rond het bandenmerk.

Tijdens de klassieker Feyenoord-Ajax (2 maart) zal de reclame voor het eerst te zien zijn, op een 330 meter lange LED boarding rondom het veld. De reclamecampagne zal ook in het voetbalseizoen 2014-2015 in de Kuip te zien zijn.

Inter-Sprint is officieel importeur van Viking voor de Benelux, Frankrijk en Denemarken. Marketing Communications Manager Ton Ketelaar: "Met vijftigduizend toeschouwers in de Kuip en de ruim 2,5 miljoen kijkers naar de samenvattingen en (live)registraties bij diverse uitzendingen op tv bereiken we ineens een hele grote doelgroep."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding