Nederlandse bandenhandelaar in Kiev vrijgesproken

De Nederlandse bandenhandelaar Edward Peters is door een rechtbank in Oekraïne vrijgesproken van het medeplegen van terrorisme.

Peters werd beschuldigd van connecties  met tegenstanders van de regering. Zij zouden met Peters’ autobanden barricades in het centrum van Kiev hebben gebouwd. Hangende het proces werd beslag gelegd op de tienduizend autobanden grote voorraad van Peters. Door de rechterlijke uitspraak heeft hij die teruggekregen. Peters heeft net buiten de hoofdstad een bedrijf dat onder meer autobanden verkoopt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nederlandse bandenhandelaar in Kiev vrijgesproken - Automobielmanagement.nl

Nederlandse bandenhandelaar in Kiev vrijgesproken

De Nederlandse bandenhandelaar Edward Peters is door een rechtbank in Oekraïne vrijgesproken van het medeplegen van terrorisme.

Peters werd beschuldigd van connecties  met tegenstanders van de regering. Zij zouden met Peters’ autobanden barricades in het centrum van Kiev hebben gebouwd. Hangende het proces werd beslag gelegd op de tienduizend autobanden grote voorraad van Peters. Door de rechterlijke uitspraak heeft hij die teruggekregen. Peters heeft net buiten de hoofdstad een bedrijf dat onder meer autobanden verkoopt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding