Grossier Go-Autoparts sluit zich aan bij API

Go-Autoparts uit Wijk bij Duurstede is toegetreden tot het API-netwerk van Doyen Auto Nederland.

Eigenaar Godard de Gier biedt met zijn team naast automaterialen ook een breed pakket aan gereedschappen, wielen, banden, multimedia en accessoires. Door de aansluiting bij API krijgt Go-Autoparts ook de beschikking over DATec, MY-Tools en het huismerk Requal van Doyen Auto.

API (Auto Parts International) kent een gevarieerde samenstelling van het ledenbestand, van kleine plaatselijke grossiers tot grote regionale spelers. Omdat in elke regio de marktomstandigheden anders zijn, krijgen de grossiers op een individuele manier ondersteuning.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Grossier Go-Autoparts sluit zich aan bij API - Automobielmanagement.nl

Grossier Go-Autoparts sluit zich aan bij API

Go-Autoparts uit Wijk bij Duurstede is toegetreden tot het API-netwerk van Doyen Auto Nederland.

Eigenaar Godard de Gier biedt met zijn team naast automaterialen ook een breed pakket aan gereedschappen, wielen, banden, multimedia en accessoires. Door de aansluiting bij API krijgt Go-Autoparts ook de beschikking over DATec, MY-Tools en het huismerk Requal van Doyen Auto.

API (Auto Parts International) kent een gevarieerde samenstelling van het ledenbestand, van kleine plaatselijke grossiers tot grote regionale spelers. Omdat in elke regio de marktomstandigheden anders zijn, krijgen de grossiers op een individuele manier ondersteuning.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding