Nieuwe wissers Champion via Topparts Automotive

Importeur Topparts Automotive heeft het vernieuwde ruitenwisserprogramma van Champion in zijn programma opgenomen.

Het assortiment biedt volgens de producent met minder onderdeelnummers toch een betere voertuigdekking. De range omvat alle ruitenwissertypes, inclusief conventionele ruitenwissers, flatblades, hybride ruitenwissers en achterruitenwissers. Voorgemonteerde, toepassingsspecifieke adapters en animaties via een QR-code vereenvoudigen de montage. Het assortiment spoort volgens moederbedrijf Federal-Mogul met ruim 98 procent van het Europese wagenpark.

De Aerovantage flatblades zijn per stuk en in sets leverbaar. Topparts Automotive levert daarnaast de lijn Easyvision. Het gepatenteerde adaptersysteem zorgt dat een multiclip zeven populaire OE-wisserarmen kan verbinden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe wissers Champion via Topparts Automotive - Automobielmanagement.nl

Nieuwe wissers Champion via Topparts Automotive

Importeur Topparts Automotive heeft het vernieuwde ruitenwisserprogramma van Champion in zijn programma opgenomen.

Het assortiment biedt volgens de producent met minder onderdeelnummers toch een betere voertuigdekking. De range omvat alle ruitenwissertypes, inclusief conventionele ruitenwissers, flatblades, hybride ruitenwissers en achterruitenwissers. Voorgemonteerde, toepassingsspecifieke adapters en animaties via een QR-code vereenvoudigen de montage. Het assortiment spoort volgens moederbedrijf Federal-Mogul met ruim 98 procent van het Europese wagenpark.

De Aerovantage flatblades zijn per stuk en in sets leverbaar. Topparts Automotive levert daarnaast de lijn Easyvision. Het gepatenteerde adaptersysteem zorgt dat een multiclip zeven populaire OE-wisserarmen kan verbinden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding