Mijngrossier.nl: ook hoofdveren Sachs in Best Buy

Het Best Buy-programma van mijngrossier.nl is aangevuld met hoofdveren van Sachs.

Ze vormen een aanvulling op het bestaande assortiment van Suplex. Best Buy werd vorig najaar geïntroduceerd om autobedrijven in staat te stellen hun klanten een aantrekkelijke prijs te offreren voor reparaties. Daarbij staat het label voor ‘A-kwaliteit met OE-specificaties’, oftewel de beste deal voor het garagebedrijf én zijn klanten. Het Best Buy-programma bestaat nu behalve uit hoofdveren ook uit onder meer wiellagers, koppelingen en distributiekits.

Mijngrossier.nl: ook hoofdveren Sachs in Best Buy - Automobielmanagement.nl

Mijngrossier.nl: ook hoofdveren Sachs in Best Buy

Het Best Buy-programma van mijngrossier.nl is aangevuld met hoofdveren van Sachs.

Ze vormen een aanvulling op het bestaande assortiment van Suplex. Best Buy werd vorig najaar geïntroduceerd om autobedrijven in staat te stellen hun klanten een aantrekkelijke prijs te offreren voor reparaties. Daarbij staat het label voor ‘A-kwaliteit met OE-specificaties’, oftewel de beste deal voor het garagebedrijf én zijn klanten. Het Best Buy-programma bestaat nu behalve uit hoofdveren ook uit onder meer wiellagers, koppelingen en distributiekits.