Hij volgt Rob Vermeij op, die vanaf volgende maand met pensioen gaat. Vermeij is ruim 34 jaar bij Citroën werkzaam geweest en sinds 2012 Directeur After Sales bij PSA Peugeot Citroën Nederland. Vanaf november gaat de 61-jarige Vermeij leiding geven aan de Vereniging Citroën Contractanten in Nederland – de dealervereniging.

Bart Bekker (46) bekleedde eerder functies binnen PSA op het gebied van Sales en After Sales. Tot voor kort was hij internationaal Area Manager voor Sales Parts & Services. ‘Ik sta voor de uitdaging om in een snel veranderende markt het resultaat van PSA en de bijbehorende netwerken te verbeteren. Ik zie met name kansen om het contact met Peugeot- en Citroënrijders te intensiveren."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding