Daarmee is het Duitse tuningmerk weer zichtbaar op de Nederlandse en Belgische markt. De afgelopen tijd was er geen actieve vertegenwoordiging en liepen klantcontacten rechtstreeks naar de fabrikant in Remshalden.

Orion Automotive is gevestigd in Veghel. Vanuit die standplaats zal mede-eigenaar Ruud Vink de komende tijd Nederland en België doorkruisen om zich voor te stellen bij merkdealers. Begin november staat een gesprek gepland met Opel Nederland, het merk waarin Irmschwer van oudsher is gespecialiseerd. Orion Automotive Irmscher biedt echter ook producten aan voor Peugeot, Kia, Chevrolet en campers. Met Irmscher werd overigens al langer samengewerkt, maar dan in het bestelwagensegment.

Orion Automotive is sinds vijftien jaar gespecialiseerd in beschermende en functionele accessoires voor bedrijfswagens en luxe accessoires voor SUV’s. Het bedrijf staat onder leiding van Ruud Vink en mede-eigenaar Marcel Steenbakkers. Irmscher werd opgericht in 1968 en geldt als een gevestigde naam binnen de internationale tuningwereld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding