Oprichter Borg Automotive Remanufacturer of the Year

Søren Toft- Jensen, oprichter en eigenaar van de Deense onderneming Borg Automotive is door ReMaTecNews vakblad uitgeroepen tot Remanufacturer of the Year.

Dat gebeurde op de internationale revisiebeurs in Amsterdam RAI, die daar vandaag voor het laatst plaatsvond.

De bijbehorende Award gaat naar Jensen omdat hij zich volgens de jury al bijna veertig jaar een bijzonder goed ondernemer toont op het gebied van revisie. In die periode heeft hij een bescheiden, in een Deens dorpje gevestigd bedrijfje voor reparatie van elektrische apparaten weten om te vormen tot "een Europese zwaargewicht" met circa negenhonderd medewerkers en vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Polen en België.

Oprichter Borg Automotive Remanufacturer of the Year - Automobielmanagement.nl

Oprichter Borg Automotive Remanufacturer of the Year

Søren Toft- Jensen, oprichter en eigenaar van de Deense onderneming Borg Automotive is door ReMaTecNews vakblad uitgeroepen tot Remanufacturer of the Year.

Dat gebeurde op de internationale revisiebeurs in Amsterdam RAI, die daar vandaag voor het laatst plaatsvond.

De bijbehorende Award gaat naar Jensen omdat hij zich volgens de jury al bijna veertig jaar een bijzonder goed ondernemer toont op het gebied van revisie. In die periode heeft hij een bescheiden, in een Deens dorpje gevestigd bedrijfje voor reparatie van elektrische apparaten weten om te vormen tot "een Europese zwaargewicht" met circa negenhonderd medewerkers en vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Polen en België.