Ook de winstgevendheid is groter geworden: zowel het Ebitda (+23%) als de netto winst (+39%) steeg. Bestuursvoorzitter Alberto Bombassei spreekt van "uitstekende resultaten", te meer daar alle marktsegmenten waarin Brembo actief is hebben bijgedragen aan de toename. Toepassingen voor personenwagens leverden wederom de grootste financiële bijdrage (18,4% groei), gevolgd door motorfietsen (11,2), racerij (8,4) en bedrijfswagens (4).

Met name in het Verenigd Koninkrijk (+12,6%) werden goede zaken gedaan, evenals in Duitsland (8,8) en thuisbasis Italië (3.4). In Frankrijk daarentegen was er juist een omzetkrimp van 5,3%. Nederlandse resultaten worden niet gecommuniceerd. Behalve in Europa ging het voor Brembo ook crescendo in de VS en China. Op basis van de orderboeken verwacht de fabrikant voor de tweede helft van het jaar een vergelijkbare groei van omzet en winst.