De nieuwe app bevat een aantal functies waarmee de berijder van een Jaguar of Land Rover op afstand via zijn smartwatch de climate control kan inschakelen. Zo kan hij de temperatuur in de auto al voor het vertrek aangenaam maken. Ook is op de smartwatch te zien waar de auto staat en hoeveel brandstof nog in de tank zit. Tevens kunnen de portieren op afstand worden ver- en ontgrendeld.
Jaguar Land Rover toont de nieuwe app in de nieuwe performance crossover, de Jaguar F-PACE, tijdens de Wearable Technology Show in Londen. De Jaguar F-PACE ondersteunt Android Wear en Apple Watch en is de eerste auto met de innovatieve Activity Key. De berijder kan de originele sleutel van de Jaguar F-PACE deactiveren en in de met de Activity Key afgesloten auto achterlaten. Zo kan hij de autosleutel tijdens zijn outdoor-activiteiten niet beschadigen of verliezen.

De Android Wear smartwatch-app is beschikbaar voor alle nieuwe modellen van Jaguar en Land Rover en voor bestaande modellen met InControl Remote of InControl Protect.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding