S&H Tyres slaat handen ineen met VDR Autobanden

S&H Tyres heeft de volgende stap gezet in de distributie in de Benelux van hun nieuw verworven importeurschap van Kumho. In België gaat VDR Autobanden BVBA de verkoop en distributie verzorgen van het Koreaanse merk.

S&H

S&H eigenaar Siem Klapwijk: "Vanwege zijn eigen cultuur, vraagt de Belgische markt van oudsher om zijn eigen, specifieke aanpak. Dat betekende voor S&H dat wij na het verwerven van het Kumho importeurschap, direct op zoek gingen naar een passende partner voor België. De keuze viel daarbij op VDR Banden. Eigenaar John van den Reek is een oude bekende van ons, die zijn sporen heeft verdiend in bandenland."

VDR Autobanden krijgt er met Kumho een belangrijk merk met veel potentie bij. S&H gaat daarnaast VDR’s huismerk Lassa banden in Nederland op de markt brengen. Lassa wordt geproduceerd in Turkije door een joint venture van Bridgestone en het Turkse Sabanci. Lassa heeft een grote range aan zomer- en winterbanden voor personenwagens, SUV’s en lichte vrachtwagens.

Siem Klapwijk: "Vanwege VDR’s binding met Lassa, gaat het merkenportfolio van S&H nu uitgebreid worden met Lassa. Een keuze die niet ten koste gaat van Kumho, aangezien dit merk anders in de markt is gepositioneerd. Bovendien is dit weer eens een goed voorbeeld van partnership."

S&H Tyres slaat handen ineen met VDR Autobanden - Automobielmanagement.nl

S&H Tyres slaat handen ineen met VDR Autobanden

S&H Tyres heeft de volgende stap gezet in de distributie in de Benelux van hun nieuw verworven importeurschap van Kumho. In België gaat VDR Autobanden BVBA de verkoop en distributie verzorgen van het Koreaanse merk.

S&H

S&H eigenaar Siem Klapwijk: "Vanwege zijn eigen cultuur, vraagt de Belgische markt van oudsher om zijn eigen, specifieke aanpak. Dat betekende voor S&H dat wij na het verwerven van het Kumho importeurschap, direct op zoek gingen naar een passende partner voor België. De keuze viel daarbij op VDR Banden. Eigenaar John van den Reek is een oude bekende van ons, die zijn sporen heeft verdiend in bandenland."

VDR Autobanden krijgt er met Kumho een belangrijk merk met veel potentie bij. S&H gaat daarnaast VDR’s huismerk Lassa banden in Nederland op de markt brengen. Lassa wordt geproduceerd in Turkije door een joint venture van Bridgestone en het Turkse Sabanci. Lassa heeft een grote range aan zomer- en winterbanden voor personenwagens, SUV’s en lichte vrachtwagens.

Siem Klapwijk: "Vanwege VDR’s binding met Lassa, gaat het merkenportfolio van S&H nu uitgebreid worden met Lassa. Een keuze die niet ten koste gaat van Kumho, aangezien dit merk anders in de markt is gepositioneerd. Bovendien is dit weer eens een goed voorbeeld van partnership."