Nu direct prijs op vernieuwde Carsom.nl

Carsom.nl, de onafhankelijke intermediair voor auto-onderhoud en -reparatie, heeft een nieuwe website gelanceerd waarbij de consument direct een onderhoudsklus kan boeken voor een vaste prijs. “Daarmee is Carsom.nl feitelijk een webshop voor auto onderhoud”, aldus Frank Ruygrok, manager Carsom.

De prijzen voor onderhoud bepaalt Carsom op basis van kenteken, kilometerstand, fabrieksdata en de verschillende tarieven van de aangesloten autobedrijven. Dit maakt het mogelijk om de consument direct een vaste prijs te tonen en een beslissing kunnen maken.

Voor autobedrijven is het grote voordeel dat zij geen tijd meer kwijt zijn aan het maken van offertes. Bovendien vinden de autobedrijven de afspraak en bijbehorende prijs direct in hun mailbox.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nu direct prijs op vernieuwde Carsom.nl - Automobielmanagement.nl

Nu direct prijs op vernieuwde Carsom.nl

Carsom.nl, de onafhankelijke intermediair voor auto-onderhoud en -reparatie, heeft een nieuwe website gelanceerd waarbij de consument direct een onderhoudsklus kan boeken voor een vaste prijs. “Daarmee is Carsom.nl feitelijk een webshop voor auto onderhoud”, aldus Frank Ruygrok, manager Carsom.

De prijzen voor onderhoud bepaalt Carsom op basis van kenteken, kilometerstand, fabrieksdata en de verschillende tarieven van de aangesloten autobedrijven. Dit maakt het mogelijk om de consument direct een vaste prijs te tonen en een beslissing kunnen maken.

Voor autobedrijven is het grote voordeel dat zij geen tijd meer kwijt zijn aan het maken van offertes. Bovendien vinden de autobedrijven de afspraak en bijbehorende prijs direct in hun mailbox.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding