Delticom AG start met webshop voor remmen

Bandenwegshop Delticom AG presenteert Remmenkoop.nl, een nieuwe online shop voor remschijven en remvoeringen.

Delticom AG start met webshop voor remmen

Het productassortiment bevat meer dan 12.500 remschijven en 11.000 remvoeringen van diverse merken. Verder bestaat het assortiment van de webshop uit banden, velgen, band/velgcombinaties, motorbanden en accessoires. Naast Duitsland is er een Delticom Onlineshop voor remmen in 15 andere Europese landen.

Dankzij een speciaal zoekfilter op basis van voertuigen kan de klant het passende product vinden. Ook kan men via fabrikant, model en motortype, of gewoon via het invoeren van de artikelnummer, het voertuig vinden. Vervolgens komt de bezoeker in een lijst met producten. De zoekresultaten kunnen verder op verschillende categorieën gesorteerd worden, bijvoorbeeld op de voordeligste aanbiedingen.

Volgens Thierry Delesalle van de website ‘profiteren klanten van Delticom’s 15-jarige ervaring in de online handel met banden en accessoires’.

Delticom AG start met webshop voor remmen - Automobielmanagement.nl

Delticom AG start met webshop voor remmen

Bandenwegshop Delticom AG presenteert Remmenkoop.nl, een nieuwe online shop voor remschijven en remvoeringen.

Delticom AG start met webshop voor remmen

Het productassortiment bevat meer dan 12.500 remschijven en 11.000 remvoeringen van diverse merken. Verder bestaat het assortiment van de webshop uit banden, velgen, band/velgcombinaties, motorbanden en accessoires. Naast Duitsland is er een Delticom Onlineshop voor remmen in 15 andere Europese landen.

Dankzij een speciaal zoekfilter op basis van voertuigen kan de klant het passende product vinden. Ook kan men via fabrikant, model en motortype, of gewoon via het invoeren van de artikelnummer, het voertuig vinden. Vervolgens komt de bezoeker in een lijst met producten. De zoekresultaten kunnen verder op verschillende categorieën gesorteerd worden, bijvoorbeeld op de voordeligste aanbiedingen.

Volgens Thierry Delesalle van de website ‘profiteren klanten van Delticom’s 15-jarige ervaring in de online handel met banden en accessoires’.