Sator speelt in op toename marktaandeel universeel met private-label reeks

Onlangs verscheen het rapport Mobiliteit in Cijfers van Bovag en RAI Vereniging. Hieruit blijkt dat de universeel marktaandeel wint. Een goede reden voor Sator om een reeks private labels te introduceren; Eicher remdelen, Q-Drive wiellagers en Transmech koppelingssets.

Sator speelt in op toename marktaandeel universeel met private-label reeks

Reparatie en onderhoud aan voertuigen vindt weer vaker bij het onafhankelijke autobedrijf plaats. Dat blijkt uit de onlangs verschenen cijfers van overzicht Mobiliteit in Cijfers 2016-2017 van Bovag en RAI Vereniging. Het marktaandeel steeg 1 procent ten opzichte van vorig jaar. Auto’s van 7 jaar en ouder staan het meest op de brug bij de universeel.

De private labels zijn met name geschikt voor deze leeftijd binnen het Europese wagenpark, zo laat de grossier middels het persbericht weten. De producten zijn gunstig geprijsd en doen kwalitatief niet onder aan de OE-variant; ze voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn uitvoerig getest.

Sator speelt in op toename marktaandeel universeel met private-label reeks - Automobielmanagement.nl

Sator speelt in op toename marktaandeel universeel met private-label reeks

Onlangs verscheen het rapport Mobiliteit in Cijfers van Bovag en RAI Vereniging. Hieruit blijkt dat de universeel marktaandeel wint. Een goede reden voor Sator om een reeks private labels te introduceren; Eicher remdelen, Q-Drive wiellagers en Transmech koppelingssets.

Sator speelt in op toename marktaandeel universeel met private-label reeks

Reparatie en onderhoud aan voertuigen vindt weer vaker bij het onafhankelijke autobedrijf plaats. Dat blijkt uit de onlangs verschenen cijfers van overzicht Mobiliteit in Cijfers 2016-2017 van Bovag en RAI Vereniging. Het marktaandeel steeg 1 procent ten opzichte van vorig jaar. Auto’s van 7 jaar en ouder staan het meest op de brug bij de universeel.

De private labels zijn met name geschikt voor deze leeftijd binnen het Europese wagenpark, zo laat de grossier middels het persbericht weten. De producten zijn gunstig geprijsd en doen kwalitatief niet onder aan de OE-variant; ze voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn uitvoerig getest.