PartsPoint neemt Monroe op in het assortiment

Met ingang van februari 2017 zijn de spiraalveren van Monroe toegevoegd aan het leverings-programma van de PartsPoint Group.

PartsPoint neemt Monroe op in het assortiment

Dit betekent dat naast de schokdempers, nu ook deze spiraalveren direct leverbaar zijn via de bekende formules Brezan en ADB.

Volgens Ernie van Huet, directeur productmanagement en purchase, bekijkt de PartsPoint Group continu haar leveringsprogramma en breidt dit waar nodig uit. "Monroe is een kwalitatieve aanvulling op het programma; bovendien is het is een krachtig aanbod om van hetzelfde merk zowel schokdempers als spiraalveren te kunnen leveren. De landelijke bekendheid bij de consument, in combinatie met de goede samenwerking met leverancier Tenneco, gaven de doorslag om voor dit merk te kiezen."

PartsPoint neemt Monroe op in het assortiment - Automobielmanagement.nl

PartsPoint neemt Monroe op in het assortiment

Met ingang van februari 2017 zijn de spiraalveren van Monroe toegevoegd aan het leverings-programma van de PartsPoint Group.

PartsPoint neemt Monroe op in het assortiment

Dit betekent dat naast de schokdempers, nu ook deze spiraalveren direct leverbaar zijn via de bekende formules Brezan en ADB.

Volgens Ernie van Huet, directeur productmanagement en purchase, bekijkt de PartsPoint Group continu haar leveringsprogramma en breidt dit waar nodig uit. "Monroe is een kwalitatieve aanvulling op het programma; bovendien is het is een krachtig aanbod om van hetzelfde merk zowel schokdempers als spiraalveren te kunnen leveren. De landelijke bekendheid bij de consument, in combinatie met de goede samenwerking met leverancier Tenneco, gaven de doorslag om voor dit merk te kiezen."