Als leverancier van schade-onderdelen in de BeNeLux breidt Geevers het huidige assortiment verder uit. Met deze verbreding van het assortiment wil het bedrijf haar positie als totaal leverancier in de markt versterken.

Met Greenline levert het bedrijf uit Veldhoven kwalitatief hoogwaardige gebruikte onderdelen. Hiermee wordt het voor schadeherstellers mogelijk gemaakt om via one-stop-shopping een combinatie van nieuwe en gebruikte onderdelen te bestellen. Dit biedt het voordeel van één contact persoon, één levermoment en één factuur nu ook voor gebruikte onderdelen. Voor schadeherstellers is het mogelijk efficiënt gebruikte onderdelen in hun processen te integreren. Dit stelt hen in staat een reparatie goedkoper ‘en duurzamer uit te voeren met behoud van een hoge kwaliteit.

Medio juli gaat men van start met het opbouwen van een assortiment van portieren en achterkleppen voor Greenline. Voor deze producten worden originele onderdelen aangewend. Gaandeweg zal het assortiment steeds verder uitgebreid worden. Hierbij zal telkens gekeken worden naar welke producten het beste aansluiten bij de behoefte in de schadeherstelwereld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding