GroupAuto sluit partnerschap met Grossier.nu en Autotaal

GroupAuto Nederland breidt de samenwerking uit met partscatalogus Grossier.nu en grossierspakket Easy-Trade voor haar nieuwe multifunctionele online omgeving: Compasso.

group auto

De basis was al gelegd met een integratie van Tecdoc en Mijngrossier op Compasso via Izimotive Met de komst van een integratie via Grossier.nu kan GroupAuto ook Aldoc ontsluiten. Daarmee heeft GroupAuto naar eigen zeggen een totaalaanbod aan catalogiediensten voor elke universele grossier, ongeacht de individuele keuze voor een onderdelencatalogus of ERP. 

Op het gebied van grossierspakket Easy-Trade en garagepakket Easywork is er een gloednieuwe samenwerking met Autotaal. Hierdoor ‘staat de deur wagenwijd open voor een grotere hoeveelheid universele autobedrijven die rechtstreeks kunnen inloggen op Compasso’, aldus een verklaring van GroupAuto. 

Kees van der Velden, directeur Grossier.nu, is verheugd met de integratie van zijn parts- en bandencatalogus op het Compasso platform: “De platformvisie van GroupAuto, met support vanuit hun eigen ICT team, maakt het voor ons gemakkelijk om snel extra grossiers aan te sluiten”, aldus Van der Velden.

GroupAuto sluit partnerschap met Grossier.nu en Autotaal - Automobielmanagement.nl

GroupAuto sluit partnerschap met Grossier.nu en Autotaal

GroupAuto Nederland breidt de samenwerking uit met partscatalogus Grossier.nu en grossierspakket Easy-Trade voor haar nieuwe multifunctionele online omgeving: Compasso.

group auto

De basis was al gelegd met een integratie van Tecdoc en Mijngrossier op Compasso via Izimotive Met de komst van een integratie via Grossier.nu kan GroupAuto ook Aldoc ontsluiten. Daarmee heeft GroupAuto naar eigen zeggen een totaalaanbod aan catalogiediensten voor elke universele grossier, ongeacht de individuele keuze voor een onderdelencatalogus of ERP. 

Op het gebied van grossierspakket Easy-Trade en garagepakket Easywork is er een gloednieuwe samenwerking met Autotaal. Hierdoor ‘staat de deur wagenwijd open voor een grotere hoeveelheid universele autobedrijven die rechtstreeks kunnen inloggen op Compasso’, aldus een verklaring van GroupAuto. 

Kees van der Velden, directeur Grossier.nu, is verheugd met de integratie van zijn parts- en bandencatalogus op het Compasso platform: “De platformvisie van GroupAuto, met support vanuit hun eigen ICT team, maakt het voor ons gemakkelijk om snel extra grossiers aan te sluiten”, aldus Van der Velden.